MAS ER IKKE NOE ANNET ENN DIGG

Jeg føler virkelig at jeg lever nå. På en helt feil måte! Dagen i dag har bestått av nok et mas og det er da jeg føler at jeg har noe å gjøre, at noen setter pris på meg, og at jeg ikke bare sitter alene i en stol og geeker stygge avhengighetssider som msn, facebook, osv. Maset begynte allerede på skolen i dag, tenk! Etter skolen tar jeg vanligvis buss hjem, hvis ikke min kjære mamma er så snill og henter meg, og bussturen er på ca 50 min, 25 av de med bare skråleunger fra barneskolen som snakker om kanalen nrksuper(elns..)som har programmet trekant, hører på shiitsanger, skriker, står i bussen osv................ jeg dør snaaart. Men etter at alle disse velskapte ungene drar hjem til sine høytelskede foreldre så kan jeg endelig få sove. Sååe.. jeg la meg til og sove, også våkner jeg ikke da jeg pleier å våkne(!!!) så da bussen stoppa, og jeg bråvåkna, var vi hjemme! Yeyy, jeg sier bare takk til bussjåfører som vet hvor jeg bor! Så ønsket jeg han en fortreffelig dag videre, som den supersøte jenta jeg er, og gikk av med et smil om munnen av at jeg ikke hadde våknet, som gjenspeilet seg hos min elskede bussjåfør. omg jeg føler meg bra i dag! det merkes kanskje?

I ælle fælllll så stakk jeg til mommo, ja for dere som ikke er så awesome'e som meg; så er det et annet navn for mormor. Bare mye kulere. Vel hjemme til min kjære mommo, som bor hele 370 m og 182 skritt unna meg, vasket jeg og hjalp henne med støvtørking for så å true henne.. også fikk jeg penger for arbeidet også dere! Skal tilbake på fredag ooog neste fredag for å være like snill, også sparee opp til å kjøpe asos knitwear-jakke..eller genser?!  Det står mellom de to jeg har vist dere før.. ja, og for dere som har dårlig husk så skal jeg vise dere det en gang til siden jeg er så snill..

   
hva syns dere? hvem burde jeg velge.. det er så siiiinnsykt vanskelig..trenger liksom begge!

btw, så søy mommo også reimene på balletskoene mine, som er helt nye så da blir det gøy å danse igjen. Da slipper jeg å få gnagsår hver j*vla gang. Men nå sitter jeg her med lekser daaa, og gleder meg sinnsykt til siste, ALLER siste top model episoden. Det er finale mellom Kristy(Krista??)og hu andre som er så pen! .. er ganske sikker på hvem som vinner men de kan jo overraske, som de har gjort før. velvelvel, vi får se.

og siden jeg har så mye å skrive om i dag, så kan dere jo få med outfit'n også!!!


bukse - bikbok, cardigan - hm, top - hm, blondebh - bikbok, froskekjede - gullsmed, ring+armbånd - bikbok, sølv+svart ring - morris sverige, blå ring - lindex.

Men nå er det lekser for alle penga for top model braker løs. BiBii

XoM

8 kommentarer

rikke :D

24.01.2011 kl.20:29

nice outfit ! <3

Niklas

24.01.2011 kl.20:33

Begge var kjempe fine! Skjønner at det er vanskelig å velge... Hadde kanskje gått for den lyse når den fremhever ørene mine, men vet ikke hvem som passer best til deg. Det får nesten du bestemme!

kjempe fin blogg lzm <3

Marita

24.01.2011 kl.21:47

Niklas: ja, jeg skjønner hva du mener! lys er en veldig fin farge til ørene dine.. men rødt fremhever øynene mine da.. men jeg er usikker altzå! tusen takk Niklasvennen<3

Marita

24.01.2011 kl.21:47

rikke :D: takk :D <3

AJ

25.01.2011 kl.14:03

Top Model var spennende i går! Synes du rett jente vant? (:

Ikke lenge til den norske versjonen av top model kommer, det kan bli spennende å se hva de klarer å prestere! :D

Marita

25.01.2011 kl.20:57

AJ: ja, sykt spennende! Nja..eller jeg hadde håpet på hu andre, for hu er penere, men ganske sikker på at a ikke gir opp! men Krista var jo utrolig flink til alt liksom, så det var jo veldig fortjent! duda?:)

vet! gleder meg sykt. må følge med. reklama ser ikke så veldig verst ut heller syns jeg..duda? : D

AJ

27.01.2011 kl.10:44

Jeg håpet også på hu andre, Raina elns..? xD Hu hadde et veldig spesielt utseende, da. Veldig pen og sånn! Tror hu Krista kommer til å gjøre det bra videre. (:

Jaaa, reklamen ser konge ut! De norske jentene viser jo hvert fall sin beste side av baksnakking og chickfights! Skal bli spennende å følge med på dem også. 8)

Marita

28.01.2011 kl.00:24

AJ:jaa!

haha det er sant :D

Skriv en ny kommentar

Marita

Marita

16, Gjøvik

Jente fra Biri. Jeg går studiespesialisering med dans på Lillehammer vgs. Elsker dans, mote og venner :) Enjoy!

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits