TORSDAG/FREDAG

yeh. drama liker meg. jeg liker drama. noen ganger! I dag likte jeg det ikke, men det likte meg. anniken redda meg fra raseriutbrudd i dag, selv om noen fikk gjennomgå en smule raseri. og da så jeg litt sånn ut(og dette skulle være et kjempe raseriutbrudd-bilde, men dette var det beste jeg fant på google. nå innså jeg at google suger):


så sint var jeg.

og maren skal få lov til å poste ett nytt innlegg en annen gang når hun har bilder, også vil jeg si takkpus<3

i morra er det endelig helg og jeg stikker til gjøvik etter skolen for å fikse bankkort. You see, I'm a big girl now. også kommer verdens beste gutt senere, og blir hele helga. omg gleder meg. vi har det så gøy sammen. digger gutten. den mest fantastiske, snilleste, kjekkeste, søteste gutten i verden, jo! gotta love him. glad for at det finnes mennesker som gjør en så glad også, trenger virkelig tid med en sånn mennesklig skapning denne helga altså! happy for at jeg møtte han. nå ble det mye klissklass kjærlighet på pinne, men men.

sorry for lite blogging, men for dere som ikke har sett det på face, fordi dere ikke er så kule og er venn med meg, så har nettet vårt vært nede, men nå er det full fres igjen. dere tilgir meg nok, for jeg og guro er så pene.


ok, i dag er jeg veldig random. men dere liker det å.. fordi jeg og mine venner er så pene når vi har latterkrampe..


XoM

Én kommentar

www.lilyy.blogg.no

28.01.2011 kl.19:53

ahhh ! alltid pene :P! <3 ihvertfall noen .. <3 iluer dere !

Skriv en ny kommentar

Marita

Marita

16, Gjøvik

Jente fra Biri. Jeg går studiespesialisering med dans på Lillehammer vgs. Elsker dans, mote og venner :) Enjoy!

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits