VALENTINE'S DAY

I dag er det valentine's day - og da har jeg og min kjære følgesvenn igjennom livet en tradisjon som ble til i fjor... heh, uansett(!) en tradisjon må jo bli til èn eller en annen gang! Tradisjonen går ut på at vi skal se Valentine's Day (filmen), på selve dagen. Hyggelig! Det er så mange pene og kjekke, og teite skuespillere med så det går fint og se den hvert år ass.. har fremtidsplaner om å ikke se den noen annen gang i løpet av året heller. Sist jeg så den, bortsett fra i dag var på kino i fjor, med VA - på Valentine's day.

 
make every day Valentine's day...

Vi koste oss med både brownie, is og te mens vi så på film, og det var namnam! Anniken, som ALDRI greier og følge med på film tok bilder.. fine bilder!
(sara..ikke klag! du er ikke den som ser stygg ut her!) btw, vil jeg informere dere om at jeg aldri greier og sitte vanlig, som en jente! jeg er alltid den som ikke sitter pent. selvom jeg har skjørt.. ja fint! Uvane.
På skolen i dag så ga søte VA meg en liten gave, og jeg så klart.. som var hennes valentin(!!) greide og glemme at jeg måtte kjøpe en gave til henne.. er det mulig! får spandere på henne noe i morra da, når vi stikker til oslo.. yeye, imma good person, I know you have a crush on me. må kjøpe morsdagsgave imorra òg jeg.. heh - hallo jeg kan jo ikke huske på ALT! uansett - sweet VA got me this little triangle..

søtt! Be My Valentine


mmm.. sjokolade fra sjokoladefabrikken!

takk, jeg liker deg♥

Har dere sett Valentine's day? Hvordan var deres dag?

XoM

3 kommentarer

Sado Hanna

15.02.2011 kl.00:04

ja har sett den!

Marita

15.02.2011 kl.22:38

Sado Hanna: hva syns du?

Søstrene Torvik (AB)

18.02.2011 kl.17:32

liker deg å.

Skriv en ny kommentar

Marita

Marita

16, Gjøvik

Jente fra Biri. Jeg går studiespesialisering med dans på Lillehammer vgs. Elsker dans, mote og venner :) Enjoy!

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits