MY FIRST DAY WAS A LITTLE LIKE THIS

(til overskriften må du tenke på melodien til My first kiss - hvis ikke er det ikke noe fett!)Jeg kan ikke beskrive følelsen jeg fikk når jeg gikk av flyet og kom ut av flyplassen i går, overskya og det blåste lett - gud det var herlig og ikke måtte ha skjerf, votter, stor og tjukk jakke og vintersko! Sola kom etterhvert da vi var til Jonas og Mia. Også stakk vi ut og spiste wok! NAM det var godt.

når folk ikke gidder og se i camera og smile så gidder ikke jeg heller ass.

 

fyrn sa jeg skulle lage sånn saus og blande det i, så jeg bare ok! jeg har jo ikke smakt det før uansett så jeg har jo ikke noe å sammenligne det med, og jeg måtte jo smake når jeg får sjansen liksom..... FYTTI .... å den sausen var sterk. jeg greide ikke kjenne smaken på sushi'en engang, og da gadd jeg heller ikke mer. også kom hu dama og ble sint for at jeg ikke spiste mer, haha!! bare vær sur du - sa jeg. så jeg spiste dette i stedet..myye bedre!

liker sengeteppene! outfit i går: åh,jeghuskerikkehvadetheter-bh - hm, body - fra Canada(annabenedicte), shorts - gina, sko - fra annabenedicte. Som sagt, så liker jeg sengeteppene som tar bort fokusen fra meg!! - så derfor blir jeg veldig mørk, men jeg har ikke min egen data heller, så jeg får ikke fiksa bildet for det funker visst ikke... lev med det. JEG KOSER MEG

Hva gjør du i vinterferien?

XoM

4 kommentarer

Emilie Alexandra

01.03.2011 kl.02:51

Ikke så mye, er i Ålesund bare.

Kos deg videre:-)

Marita

02.03.2011 kl.12:36

emilie:ok, takk i lige måde:)
jeg er i oslooooocity babe!

kos deg massepasselittkanskje!!!!!!

ser superdigg ut å gå m summerkleder.

<3

Marita

04.03.2011 kl.15:30

Søstrene Torvik (Anna Benedict:haha - jeg liker datakommunikasjonene dine iblantoftekanskje?<3

Skriv en ny kommentar

Marita

Marita

16, Gjøvik

Jente fra Biri. Jeg går studiespesialisering med dans på Lillehammer vgs. Elsker dans, mote og venner :) Enjoy!

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits