FELIZ CUMPLEAÑOS, HERMANA PEQUEÑA

gratulerer m dagen!! Nå er du 12 år, og jeg skal ikke rangere deg som verdens beste søster - som en del andre kanskje ville gjort. Jeg vil rangere deg som min søster. I løpet av disse årene har jeg lært deg og kjenne inn&ut, du er noe spesielt, og ingen andre er som deg. Du er nok en guttejente utad, men når du til en svært sjelden annledning skal være litt mer jentete, kommer du litt sjenert bort og spør om hjelp. Vi har sikkert verdens nestnestnestnest dårligste søsterforhold og det går ikke èn eneste dag utenatt vi krangler eller argumenterer hissig! Vi er uenige om alt, og hvis vi skulle finne på å le sammen for 15 minutter får vi beskjed om å holde munn, fordi vi bråker for mye. Overhodene/foreldre våre sier som oftest: det er aldri en mellomting mellom dere, enten krangler dere så busta fyker, ellers så ler og skriker dere så det ikke går ann å være i nærheten av dere! - vell jeg har da innsett at det er sånn vi er, og i de øyeblikkene jeg kan stjele en klem og le m deg, de er de beste på jord. Du har egne meninger, og er fjortiss på den måten en 6.klassing er i dagens samfunn, og jeg irriterer meg ofte sterkt over alt ved deg -  og du gjør sikkert det samme bare omvendt. Du erter og tuller m meg på helt feil måte mange ganger, uten at du selv innser det, og jeg klikker i vinkel(temperamentet har jeg etter mine kjære mor, og jada(!) du er nok ikke helt arveløs på det området du heller, kjære du). Men selv om alt dette skjer hver dag, vil jeg m hånden på hjerte si at jeg tror vi kunne levd sammen, bare du og jeg ganske lenge før vi måtte skille lag en stund, uten at andre skal kunne si hva vi skal gjøre, be oss slutte og krangle osv. Vi klarer oss helt fint vi, ikke sant?

jeg skal innrømme at jeg liker og ha styringa over deg. vise deg hvordan du skal gjøre ting, og dra deg med på ting som du kanskje egentlig ikke villet ha vært med på. (Sara: 5-6år Marita: 8-9år, syden)

video:mvi0125

litt forandra kan du vel si, men du har alltid vært søt.

5-6årjeg må bare si det her; verdens søteste lillesøster!

Du ble eldre, og forsto mer. du gadd aldri blande deg i situasjoner hvor folk krangla, og ville alle det beste. du fant løsningene!

7-9år

video:mvi0834

Sara kommer helt på slutten og sier; se her, se her! yis, du har en løsning!alltid hatt pene tenner, du!

10-11 år

Nå kommer tia da du ikke vil bli tatt bilde av, selv om jeg tar noen snikbilder av deg en gang i blandt...og da du ville bli tatt bilde av... ubesluttsom12år

Gratulerer m dagen Sara, superglad i deg.Me&You

XoM

4 kommentarer

Emilie Alexandra

01.05.2011 kl.20:51

nta, det var skikkelig søtt skrevet!:)

Sara

01.05.2011 kl.23:06

Serr?..Går det ann Marita..Du kan jo ikke legge ut noe sååå stygt!!Det er greit at du sier gratulerer med dagen og at du er glad i meg men kanskje ikke vise bilder fra Syden osv.!!OMG..Glad i deg også<3...:P

www.lilyy.blogg.no

02.05.2011 kl.15:41

ntåååw ! kjempe fint skrevet :)

Marita

02.05.2011 kl.16:54

Sara: hahah fjortis!

Skriv en ny kommentar

Marita

Marita

16, Gjøvik

Jente fra Biri. Jeg går studiespesialisering med dans på Lillehammer vgs. Elsker dans, mote og venner :) Enjoy!

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits