BLOGSHOUT

Tenkte å tipse dere for www.blogshout.no som er en side der du kan laste opp innleggene dine, på bloggen, helt gratis. Dette er noe jeg bruker istedenfor bloggshout på blogg.no, og jeg syns det funker til en viss grad(i forhold til lesere). Forskjellen mellom bloggshout og blogshout.no er at bloggshout via blogg.no koster penger! Man taper jo ikke noe på det, eller hva? Du har også selv mulighet til å lese andres blogginnlegg bare ved å klikke på "shoutlistene". Veldig enkelt! Noe spesielt mer vet jeg ikke om siden, hva mer du kan bruke den til eller hvordan du kan bli "utvalgt bogg" osv, men det er fordi jeg ikke prioriterer akkurat det, og ikke fordi det er vanskelig eller noe annet sånt. 

Det du trenger å gjøre er: 

∞ Registrere deg 

Nå, når du har registrert deg hos blogshout og nå vil legge ut dine blogginnlegg er det neste du må gjøre veldig enkelt:

∞ Logg inn

∞ Trykk Shout Innlegg (øverst i venstre hjørne)

∞ Velg kategori som passer til det bestemte innlegget

∞ Skriv inn tittelen på innlegget

∞ Kopiere inn innleggetes URL

∞ Skrive inn bokstavene du ser i en boks nederst på siden

∞ Trykk Send

Du kan, hvis du vil, beskrive innlegget ditt også, men jeg velger å ikke gjøre dette da jeg føler at kategorien forklarer det meste. 

Etter du har trykket Send vil du komme til en side hvor alle de nyeste blogginnleggene har blitt lagt ut av andre brukere. Her kan du se at ditt innlegg har blitt plassert under den kategorien du valgte for innlegget, og du kan også gå inn på andres blogginnlegg for å lese deres innlegg. 

Har du blogshout?

Marita

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Marita

Marita

16, Gjøvik

Jente fra Biri. Jeg går studiespesialisering med dans på Lillehammer vgs. Elsker dans, mote og venner :) Enjoy!

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits