Hunderfossenjazz

I går dro nesten alle fra kompaniet opp på HIL til 11.30 for å delta under en så kalt komferanse med litt jazzkoreografi. Det var gøy som alt annet vi gjør, bare det inneholder dans! Vi hadde ikke alt for mange publikere, men det hadde vi vel heller ikke ventet oss der oppe. Erfaring er det uansett. 

Etterpå dro Anna Benedicte, Frida og jeg til Agathe for å lage 80 muffins(noe som ble til 104) som hun skulle ha med på jobb i dag. Det var utrolig gøy, og ikke minst gikk det fort siden vi hadde delt oppgavene utover på "stasjoner". Anna Benedicte greide å filme oss i våre vakreste øyeblikk, og jeg oppfører meg som om jeg er stokk dum! Hun skal redigere filmen, så kanskje den kommer ut? Vi lo i hvert fall mye av den etterpå!! 

Senere, nærmere halv 7 dro vi avgårde igjen for å danse, men denne gangen på Hunderfossen, i vinterparken deres. Det var jo også en erfaring, og en utfordring, siden vi skulle danse på snø som ikke var så veldig bra gjort til for oss. Men det funka det óg, og vi koste oss som vanlig! Det ble avsluttet med litt fyrverkeri. 

bildene er redigert på www.picnik.com og pixlr.com

Marita

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Marita

Marita

16, Gjøvik

Jente fra Biri. Jeg går studiespesialisering med dans på Lillehammer vgs. Elsker dans, mote og venner :) Enjoy!

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits