OKEI DA, SÅ SKAL JEG BLOGGE IGJEN

ÅHEIPÅDEREZØTESMÅ. NYTT, ENKELT OG GREIT DESIGN OG EN LITT NY START

Lite som har skjedd i det siste så blogglysten har vært på bunn, men nå kommer våren og jeg elsker alt som er i butikkene, fargene, bikiniene, varmen og ælt. OG blogg.no har jo fått et helt nytt design, og jeg liker det veldig godt i forhold til det andre! 

Ikke mye har skjedd med dansingen heller, unntatt Amandus 2012, og på grunn av det  var vi i avisa og på GD.no. Publikum besto av mange unggutter som likte burlesque-kostymene våre, og dansebevegelsene for å si det sånn, så det var en koselig "aller-siste-opplevelse" av burlesque! Nå bygger vi oss opp for forestilling 29.april, og jeg oppfordrer alle til å komme å se, siden dette blir siste forestilling på et helt år for meg, Anna Benedicte og Frida før USA og Frankrike står for tur.

Idag forsov jeg meg så jeg var ikke på skolen før ca 0845, også dro vi igjen med buss 0915! DIGG. Innen den tid hadde jeg rukket og fått forberedelses materiallet for engelsk heldag i morgen, bedskjedene jeg skulle ha, informasjon om bursdagsparty til Agathe, Nikoline og Kristiane til helga og "hver fjerde bleiepakke"-kort på kiwi(som tydeligvis også funker på bind og tamponger)! Så nå går jeg rundt med en avbildet baby i lomma. Veldig greit å ikke ha noe på agendaen før senere i efta da jeg må tilbake til Lillehammer for første modernetime etter ferien! 

Tudeluu - tror det skal bli litt godt å være tilbake! ............ok dette begynner å høres ut som et AA-møte av noe slag! 

Marita

Én kommentar

✝ INGRRRID

16.04.2012 kl.18:10

Gleder meg til å lese!!! :D

Skriv en ny kommentar

Marita

Marita

16, Gjøvik

Jente fra Biri. Jeg går studiespesialisering med dans på Lillehammer vgs. Elsker dans, mote og venner :) Enjoy!

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits