RIPPED JEANS

Jeg begynte på et litt større prosjekt enn jeg trodde det skulle være senest i går. Jeg fant en gammel Levi's 510 i skapet til mamma som jeg fikk ødelegge. Jeg bestemte meg til å følge Love Aesthetics måte å ødelegge en god gammeldags jeans på, og det kommer seg. Ikke helt ferdig enda men det funker og jeg tror jeg kommer til å bli utrolig fornøyd!! Her er innlegget hennes om ripped jeans. 

Jeg har prøvd og fått lastet opp bildene fra Sommersparket, men de har ikke villet, så jeg skal prøve igjen. Men gjett hva!! Vi fikk alle goodiebags med masse oppi. Det beste var lommebok og rabatter på forskjellige butikker i gågata. 25% avslag på Ruud som blir gave til mamma, 20% avslag på Bianco som skal gå til superkule sko!! Og 50kr avslag på jeans fra belsvik + 20% avslag på valgfri vare. 

Dagene blir bare bedre og bedre for tiden! Skolen er så og si over hvis jeg ikke er UHELDIG og kommer opp i muntlig nå onsdag eller mandag, men på fredag stikker fire av oss til Oslo for Guetta konsert!!! Det blir vilt, vi gleder oss sjukt! Også er det fri i morgen og helga var super, en gjeng i klassa var på Nicki Minaj konsert, hvor hun etterpå tweeta dette(gå ned til den jeg har favorita)!! Stolt jeg ble av dere, da jeg dessverre ikke fikk vært der. 

2 kommentarer

HANNA

11.06.2012 kl.21:19

Elsker Levis shortser :)

Marita

11.06.2012 kl.23:32

HANNA: ja, jeg å!

Skriv en ny kommentar

Marita

Marita

16, Gjøvik

Jente fra Biri. Jeg går studiespesialisering med dans på Lillehammer vgs. Elsker dans, mote og venner :) Enjoy!

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits