NEW YORK NEW YORK

ALLE SAMMEN. JEG DRAR TIL NEW YORK PÅ SOFT LANDING CAMP I TRE DAGER DEN 17. AUGUST. SÅ DRAR JEG VIDERE TIL MIN ZØTE VERTSFAMILIE OG ER DER CA 21. AUGUST. DET ER 44 DAGER TIL JEG DRAR. OG JEG MÅ GJØRE SÅ MYE MER HER HJEMME FØR JEG DRAR. HVOR BLE DET AV TIDEN? JAJA, jeg gleder meg i hvert fall.

Nå skal jeg søke stipend hos lånekassa, også skal jeg fylle ut to sider på et utenlandsk helsekort, hvis jeg kan fylle det ut selv, eller om jeg må til doktoren.. Også skal jeg på bursdagsfeiring hos Runa som har bursdag i dag, og fyller 17!! love. OG i går slo dere rekorden min på besøkende på bloggen!! ÅÅ, dere er så søte, jeg elsker dere for øyeblikket. Superkoselig når dere legger igjen noen kommentarer også, det kan dere bare fortsette med! 

I morgen er det spådd fint vær, så mamma ville ta med seg unga sine på tæning på Gjøvik, Fastland. Det er jo greit, det, så lenge det blir sol og fint. Etter det blir det grillings med litt-for-lenge-siden-sist mennesker. Tiden flyr og jeg elsker at timeplanen er proppet med små høydepunkter som gjør dagene mine så mye bedre. 

Én kommentar

Søstrene Torvik

06.07.2012 kl.00:12

så koshli' da. ikke glem kollektivet

Skriv en ny kommentar

Marita

Marita

16, Gjøvik

Jente fra Biri. Jeg går studiespesialisering med dans på Lillehammer vgs. Elsker dans, mote og venner :) Enjoy!

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits